Propietats de Destaverd

Què es Destaverd?
Què és el permanganat de potassi?
Què és el permanganat de potassi: és un compost químic de gran poder oxidant i desinfectant. També és conegut com a permanganat potàssic, minerals chamaleon o cristalls de Condy. És a més molt versàtil ja que les seves propietats permeten utilitzar-ho amb moltes finalitats. Entre ells es troba la potabilització d’aigua en països com l’Índia. També se sol utilitzar com a remei a certes intoxicacions o en tractaments dermatològics.

Gràcies a molts anys de recerca, en Destaverd hem aconseguit crear una formula que permet obtenir tota l’efectivitat del permanganat de potassi. Un format que permet un ús domèstic segur i que, a més, és fàcil de dosar i aplicar. Una fórmula testada amb més de 30 anys d’èxit.

 

1. No aporta olors o sabors estranys
DESTAVERD no té olor i no afegeix sabor, per la qual cosa la seva potent acció és absolutament invisible per als sentits. Notaràs que en aplicar la dosi, l’aigua adquireix una coloració rosada. Aquesta coloració anirà desapareixent progressivament conforme DESTAVERD vagi eliminat els gèrmens i substàncies nocives.
2. Elimina olors i sabors desagradables ja existents
A vegades, els pesticides, els compostos químics i els gèrmens derivats de la manipulació dels productes poden deixar traces. Aquestes restes afecten l’olor o al sabor dels productes. Per a evitar-los, DESTAVERD és capaç d’eliminar-los per complet. D’aquesta forma podràs gaudir de l’aspecte i el sabor natural de les teves fruites i verdures.
3. No conté lleixiu, ni derivats
El lleixiu i els compostos basats en hipoclorit de sodi són els més utilitzats a l’hora de desinfectar l’aigua. La seva capacitat de neteja i desinfecció permet que bacteris, virus i qualsevol altre microorganisme s’inhibeixi o destrueixi davant la seva acció.

No obstant això hi ha tres característiques que suposen cert risc:
· La seva acció és efectiva enfront dels microorganismes adults, però no enfront dels ous. DESTAVERD ajuda a combatre aquest problema eliminant eficaçment tots dos.
· Al contrari que DESTAVERD, el lleixiu té una olor intensa i desagradable, és irritant i corrosiva
· El seu ús en altes dosis és perjudicial per a la salut, ja que augmenta el risc de problemes respiratoris no al·lèrgics.

4. Assegura l'absència total de gèrmens patògens
Generalment les aigües de reg no són aigües potables, però la seva rica aportació en sals minerals ajuda extraordinàriament en el desenvolupament dels vegetals.

No obstant això, una vegada desenvolupada la planta i preparada per al consum humà, és necessari eliminar els microorganismes causants de malalties i les restes de productes químics procedents dels abonaments, pesticides o d’altres fonts contaminants.

DESTAVERD fa aquesta tasca, permetent el consum dels aliments amb total seguretat i confiança.

5. Destrueix la majoria de productes químics nocius presents en l'aigua
DESTAVERD oxida i destrueix compostos químics que poden ser tòxics. Alguns d’ells fins a nivells intermedis de degradació on ja són innocus i uns altres, orgànics, fins a convertir-los en anhídrid carbònic i aigua. Alguns d’aquests compostos nocius són: àcid sulfhídric, anhídrid sulfurós, formaldehid, fenols, mercaptans, detergents, putrescina, cadaverina, etc.
6. Elimina els precursors de trihalometans
Els trihalometans són uns compostos que es generen en el procés de desinfecció de l’aigua en reaccionar amb el clor, el desinfectant més utilitzat a Espanya.

Malgrat els beneficis de la cloració en la prevenció de malalties bacterianes, virals i parasitàries, la presència de trihalometans (com el cloroform) en l’aigua de consum planteja potencials riscos per a la salut.

Segons l’Agència Pública de Salut de Catalunya, l’exposició als trihalometanos té efectes sobre la salut, com un increment del risc de càncer de bufeta a causa de llargues exposicions a aquests compostos i determinats defectes de naixement en nounats de mares exposades.

Existeixen límits legislatius que estableixen uns marges de seguretat que garanteixen un elevat grau de protecció a la població. Però gràcies a DESTAVERD, tots aquests compostos cancerígens i els seus riscos queden totalment eliminats.

7. Sense data de caducitat
DESTAVERD té una duració indefinida. El material amb el qual està envasat protegeix el contingut, preservant-lo d’aquells agents externs que puguin afectar el seu rendiment. Per a això, únicament cal tancar bé l’ampolla després de cada ús.
8. Un producte versàtil que condeix
DESTAVERD és un producte que té multitud d’usos pel que amb una única ampolla es poden satisfer diferents necessitats: rentada i desinfecció de fruites i verdures, esterilització de biberons i tetines i altres usos domèstics. A més és un producte que condeix i dura, perquèamb una sola ampolla de DESTAVERD pots realitzar més de 100 tractaments, el que suposa un estalvi molt gran i que mantenir protegida l’alimentació de la teva llar i als teus et costi molt poc.