Destaverd, salut per a la teva llar

DESTAVERD és un producte d’ús domèstic que elimina completament els gèrmens i compostos químics nocius presents en l’aigua. El seu compost actiu és el permanganat de potassi, un potent oxidant amb propietats desinfectants.

En DESTAVERD el permanganat potàssic està dissolt en aigua en una concentració que permet aconseguir dues finalitats: que la dosi de cada ús resulti altament efectiva i que sigui un producte apte per al seu ús domèstic, quotidià i segur.

DESTAVERD és un producte que no aporta olors i sabors estranys i elimina els ja existents. El seu fàcil dosatge i el seu característic color rosat permeten controlar perfectament la quantitat de producte necessària per a cada aplicació.

Com actua Destaverd?

El tractament DESTAVERD actua per oxidació destruint els microorganismes patògens i compostos químics nocius, no deixant productes tòxics residuals. Mitjançant aquesta acció, s’eliminen també les males olors provinents d’alguns d’aquests compostos.

La seva acció desinfectant, germicida, fungicida i algicida és ràpida i extraordinàriament eficaç. Assegura l’absència total de gèrmens patògens i destrueix la majoria de productes químics nocius presents en l’aigua.

L’ús de lleixiu i productes similars no és suficient, perquè mata als microorganismes adults però no als ous, la qual cosa pot provocar diverses malalties. DESTAVERD ajuda a combatre aquest problema eliminant ràpida- i eficaçment tots dos.

Composició

Permanganat potàssic en solució aquosa, no és irritant ni corrosiu

Consum preferent

Tancant bé l’ampolla després de cada ús, la durada és indefinida

Propietats de Destaverd

N
No conté lleixiu, ni cap derivat
N
Elimina olors i sabors desagradables ja existents
N
Dosatge senzill i fàcil d’usar
N
Acció ràpida en pocs minuts
N
No aporta olors o sabors estranys
N
Assegura l’absència total de gèrmens patògens
N
Destrueix els productes químics nocius de l’aigua
N
Condeix moltíssim: més de 100 usos amb una sola ampolla