Destaverd, salut per a la teva llar

Propietats de Destaverd

Destaverd és un producte que et permet desinfectar sense lleixiu fruites i verdures i esterilitzar biberons i tetines. Aquests són els dos principals usos que ofereix el producte.

Si bé és cert que hi ha altres maneres de realitzar labors desinfecció i esterilització, no hi ha cap que sigui tan completa i eficaç per a ús domèstic com Destaverd, gràcies a la propietats del seu compost actiu, el permanganat de potassi.

El lleixiu, el vinagre, el bicarbonat, són productes que s’utilitzen moltes vegades per a la rentada de fruites i verdures. Uns són més efectius que uns altres i uns treballen més en profunditat que uns altres, però tots tenen algun inconvenient. O deixen un pòsit de sabor en els productes, o eliminen els gèrmens però no els seus ous o no desinfecten en profunditat suficient com per a eliminar tots els compostos nocius.

Destaverd supleix totes aquestes manques, ja que no deixa cap olor ni sabor estranys en els productes, elimina tots els microorganismes, inclosos els seus ous i garanteix una total desinfecció, actuant sobre virus, bacteris, gèrmens, fongs, etc.

Rentada i desinfecció de fruites i verdures

Les verdures i les fruites són aliments necessaris en una dieta saludable i equilibrada, per això és molt recomanable prendre-les cada dia. Tanmateix en el procés des que són conreades fins que arriben a la nostra llar, estan exposades a diversos processos i manipulats que poden posar en risc la salut, ja que són focus important de gèrmens i altres substàncies nocives causants de malalties. Per a evitar-ho, DESTAVERD és una solució ràpida i eficaç per a desinfectar sense lleixiu i poder consumir fruites i verdures amb total garantia.

Esterilització en fred de biberons i tetines

L’esterilització de biberons i tetines és una cosa necessària en els primers mesos de vida dels bebès, fins que desenvolupen el seu sistema immunològic. Encara que les condicions higièniques estan molt desenvolupades en l’actualitat, molts pediatres continuen recomanant aquesta pràctica, que assegura que els més petits no quedin exposats a gèrmens i microorganismes que poden danyar la seva salut. Amb Destaverd en només 30 minuts pots esterilitzar en fred completament els biberons i tetines del teu bebè, amb la màxima seguretat.