L’aigua només lava, Destaverd desinfecta

Rentar i desinfectar les verdures i fruites que compres en botigues i supermercats és molt important. Protegeix la teva salut de virus, gèrmens i bacteris, de manera ràpida i segura.

MÉS DE 100 USOS AMB UNA SOLA AMPOLLA!

Ampolla Destaverd

Què es Destaverd?

Destaverd és un eficaç desinfectant per a fruites i verdures, que no aporta olor ni sabor. Destrueix els gèrmens i compostos químics nocius presents en l’aigua, millor que el lleixiu. És una solució completa per a eliminar pesticides, virus, gèrmens i bacteris presents en les fruites i verdures que adquirim en botigues i supermercats. Destaverd també permet l’esterilització en fred de biberons i tetines de manera ràpida i segura. El seu compost actiu és el permanganat de potassi en solució aquosa,apte per a l’ús domèstic.

6,99 IVA incluido

Propietats de Destaverd

N
No conté lleixiu, ni cap derivat
N
Elimina olors i sabors desagradables ja existents
N
Dosatge senzill i fàcil d’usar
N
Acció ràpida en pocs minuts
N
No aporta olors o sabors estranys
N
Assegura l’absència total de gèrmens patògens
N
Destrueix els productes químics nocius de l’aigua
N
Condeix moltíssim: més de 100 usos amb una sola ampolla

Usos principals de Destaverd

Usos Destaverd Fruites i verdures

Rentar i desinfectar verdures i fruites

Les verdures i les fruites són aliments necessaris en una dieta saludable i per això és recomanable consumir-les diàriament. Tanmateix en el procés des que són conreades fins que arriben a la nostra llar, estan exposades a una sèrie de processos i manipulats que poden posar en risc la salut, ja que són focus de gèrmens i altres substàncies nocives causants de malalties. Per a evitar-ho, DESTAVERD ofereix una solució ràpida i eficaç perquè vostè i els seus puguin consumir fruites i verdures amb total garantia
Usos Destaverd Biberons i tetines

Esterilització en fred de biberons

L’esterilització de biberons i tetines és una necessitat en els primers mesos de vida dels bebès, fins que desenvolupen el seu sistema immunològic. Encara que les condicions higièniques estan molt desenvolupades en l’actualitat, molts pediatres continuen recomanant aquesta pràctica, que assegura que els petits no quedin exposats a gèrmens i microorganismes que poden danyar la seva salut. Amb Destaverd en només 30 minuts pots esterilitzar en fred completament els biberons i tetines del teu bebè, amb la màxima seguretat.